Buick41

Buick48

Olds 47

Del 1

Del 2

Del 3

Del 4

Del 5

Del 6

Del 7

Del 8

Del 9

Del 10

Del 11

November 2011

              

 

Jag fick tag i en nummerplåts hållare från en 47’a Olds 98 på E-bay med tillhörande skyltbelysning som fick genomgå en liten ”kapa & borra” orgie för att passa på mina kofångare. 98’an har en annan form på sin och andra horn. Eftersom jag rensat skuffluckan på onödigt krimskrams så behövde jag ändå flytta ned reg. plåten som nu sitter bättre. Bilderna visar före & efter.

 

Jag har börjat lite smått med installationen av airride prylarna och tanken fick plats ovanpå bryggan efter att jag modifierat fästkonsolerna. Vem fan har gjort bryggan så hög.....? Jag har vänt tanken så slang kopplingarna sitter inåt och inte är i vägen. Dom två ventil blocken med sensorer ska monteras under baksätet.

 

System check av airride. Ventilblock och Ecu med tillhörande sladdhärva.

 

Ljudisolering av golvet.

 

Idag blev det ombyggnad av el system. Eftersom jag har monterat en växelströms generator med inbyggt laddrelä så blir det en del ombyggnad. Jag är även tvungen att placera batteriet i skuffen av utrymmesskäl. På bilden ovan är ett startrelä monterat intill batterilådan. El systemen i dessa 40-talare är inte så avancerade men det tillkommer en del prylar när man monterar luftfjädring.

 

 

 

 

 

 

Del 8